Avui fa un any…

Avui fa un any que vaig començar a treballar a l’arxiu central dels jutjats de Lleida, mitjançant l’empresa Magma Cultura.

Estic realment satisfet, l’equip és excepcional i considero que la feina que faig és d’utilitat.

Hi ha cops que és monòtona i repetitiva, però és que no hi ha altra manera de fer-la, cal netejar els expedients i inventariar-los, i quan ja fa unes hores que fas el mateix, es fa etern.

D’altra banda, la feina sembla que no s’hagi d’acabar mai, doncs hi ha tants expedients, que m’hauré jubilat i encara en quedarà.

Tot i això, només tinc feina “garantida” fins a final de desembre, perquè estic suplint una baixa per maternitat que s’acabarà ben aviat.
A partir d’aquí, veurem que passa. Tornaré a estar davant una cruïlla amb diversos trencalls.

Un trencall porta a la continuïtat, amb una renovació del conveni de Magma amb la Generalitat i la meva permanència al lloc de treball. Però també podria passar que renovessin el conveni però s’amortitzés el meu lloc de treball, atès que la persona que està de baixa s’incorporarà ben aviat.

Un altre trencall em porta a un futur més incert, puix podria ser que em proposessin canviar de lloc de treball dins de la mateixa empresa.
La decisió serà només meva, ja que també podria demanar la rescissió del contracte i anar a l’atur.

Per si aquest fos el cas, ja fa dies que preparo alternatives i visualitzo escenaris. Cal estar preparat per a tot allò que el dia a dia et presenta.