Ha valgut la pena

Ja tinc les notes del semestre i només falta fer la mitja amb les proves que es fan a mig mes.

L’esforç ha valgut la pena, ha estat un semestre una mica dur per tot plegat i ha costat treballar les cinc assignatures de les quals em vaig matricular. Ara però, veig una part de la recompensa, 4 notables i un excel·lent de… 10!!!

Sense menystenir l’esforç personal, val a dir que la matèria era interessant i els docents han estat a l’altura.

El següent pas és fer una bona repassada als materials per fer front als exàmens i millorar la nota si fos possible. Després, si tot va com ha d’anar, tornar a matricular-me de cinc assignatures més per al pròxim semestre i així anar apropant-me al final del Grau. Especular més enllà seria temerari i tampoc no cal explicar tots els projectes, si més no avui 😉