A cavall entre Chalamera i Lleida

Per a qui no ho conegui, Chalamera és un poble situat a la riba dels rius Cinca i Alcanadre, a la comarca del Baix Cinca, província de Huesca (https://es.wikipedia.org/wiki/Chalamera).

Els meus sogres i tenen una casa, i als estius els fem visites periòdiques. Aquest any, com que estic aturat mercès al meu ex-cap, sovintegem les estades de forma més regular i amb durades més llargues.

Preveient que això passaria, quan vàrem anar-hi la primera vegada, vaig abastir-me d’una maleta d’estris tecnològics, atès que jo no hi desenvolupo cap activitat.

Anys enrere portava llibres, electrònics o en paper, per passar les llargues estones mortes, sobretot a durant les hores centrals del dia, quan el sol cau a plom i castiga tothom que s’atreveix a sortir al carrer.

Aquest any però, vaig decidir començar a llegir el temari de quatre de les cinc assignatures de les quals em vaig matricular al juliol. És una bona manera d’aprofitar el temps i preparar el semestre universitari que arriba ja, amb passes de gegant.

El repte per aquest semestre és aconseguir una Matrícula d’Honor en alguna de les següents assignatures: Gestió Documental, Xarxes Socials, Introducció al Dret i Tècniques de Gestió i Comunicació. Serà difícil però ho intentaré.

Pel que fa a la cinquena assignatura, Anglès II, m’hauria de permetre, un cop acabat el semestre, fer les proves de l’EOI per aconseguir el “first certificate” i així ampliar currículum.

El temari que estic llegint resulta molt interessant i crec que em serà molt profitós, cosa que fa que els més de mil euros invertits en el Grau aquest semestre, tot i que piquen, si més no irriten 🙂

Tinc plena confiança en mi mateix en tant que, de moment, no depenc de ningú, no obstant això, si els esdeveniments que s’albiren no canvien de curs, a mig semestre sorgirà un entrebanc en forma de judici pel social que potser em produirà un cert desassossec. Què hi farem, sóc fort i tinc el suport de la família i els amics, què més es pot demanar?